viernes, 8 de mayo de 2020

VISITAM UN MUSEU

Hola! Com esteis? mirau el que vos propòs aquesta setmana és visitar un museu de forma virtual. Aquest museu és la Royal Academy of Music Museum. 

Per visitar els diferents espais que té heu d'anar a la pestanyeta de menú que són les tres retxetes horitzontals (col·locades una damunt l'altre) que es troben abaix de la pantalla. Després d'haver explorat el museu, m'agradaria em responguessiu les següents preguntes:

1. D'on és aquest museu?
2. On es troba situat exactament? (Adreça del museu)
3. Qui és la reina d'aquest pais?
4. Com és la seva bandera? Dibuixala.
5.T'ha agradat la visita al museu?
6. Què és el que més t'ha agradat d'aquesta visita?


Aquesta tasca és opcional, ja que aquesta setmana l'utilitzarem per donar un marge de temps per aquells alumnes que no han acabat totes les puguin acabar i entregar per tal d'aconseguir que tots aneu al dia amb les tasques.


Per altra banda vos volia proposar la setmana que ve fer una videoconferència per tal de vueurer-mos, xerrar una micona i fer una dinàmica. Dijous vos enviaré un enllaç.


ATENCIÓ!

Aquesta setmana encara utilitzarem el blogg per penjar les feines, però a partir de la pròxima ja utilitzarem el classroom que ja teniu creat per treballar amb música i plàstica. L'utilitzarem tant per jo enviar-vos les tasques com perquè vosaltres em contesteu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario