martes, 26 de mayo de 2020

CIÈNCIES: PROYECTO "GRANDES PANDEMIAS"

Bon dia!!

Com ja haureu vist, comencem un treball per parelles que junta matemàtiques i ciències, relacionat amb les grans pandèmies estudiades.

De cara a aquesta setmana, teniu una petita tasca de recerca:

Primer, penseu en alguna pregunta relacionada amb les pandèmies, virus o bactèries. Què us agradaria saber? Teniu cap curiositat? Penseu una pregunta que us faci gola buscar informació per a contestar-la, i que no ho haguem vist encara amb les activitats ja proposades. Vindria a ser com un “mini projecte” que després posarem en comú.

La pregunta l’haureu de tenir pensada per al dimecres, per a poder-la compartir amb els companys/es en el Zoom. Per si de cas es repeteixen, us recomano que penseu més d'una pregunta, així teniu més opcions si els companys/es han pensat igual que vosaltres.

Després, us deixo tota la setmana per a que busqueu informació i ens ho envieu escrit a ordinador (preferiblement en Word, Pdf, Open Offic o Drive) als dos mails: angelsbonetceipsantaagnesdecorona@gmail.com y tmari@educaib.eu (recordeu: envieu un mail amb dos destinataris).

HEU DE TENIR EN COMPTE QUE:
- La recerca forma part del treball per parelles: cada parella respon a 2 preguntes (una per cada membre de la parella). Us organitzau com us vagi millor, però les respostes les entregau en un únic document, igual per a cada membre de la parella.

- Aquesta vegada, la feina l’entregau escrita en castellà.

Per tant, la data d’entrega límit per a entregar-ho per escrit és el proper dilluns dia 1 de juny.

Aquesta setmana no us posaré una segona tasca de ciències, per a què dediqueu temps al projecte i feu una bona recerca: clara, ben explicada i amb suficient informació. Penseu que ha de ser interessant i fàcil de llegir (res de "copia" i "enganxa" directament d'Internet!).


Ens veiem el dimecres!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario