martes, 5 de mayo de 2020

CATALÀ: LA MEVA MARE

Bon dia!!

Com ja sabeu, el diumenge dia 3 de maig va ser el dia de la mare. La vostra mare es va convertir precisament en la vostra mare al mateix temps que vosaltres entraveu en escena com a fills o filles.  Això és un lligam únic que durarà per sempre.

Com podeu endevinar, l’activitat d’avui té a veure amb aquest tema. Heu de fer una descripció de la vostra mare, de mínim mitja pàgina i màxim una pàgina, utilitzant tots els adjectius que pogueu. Quants més millor!! Cada mare és única i, per tant, cada descripció serà única. Jo només us puc orientar una mica. Penseu en la vostra mare: què en podeu dir? Com és físicament? Com li agrada vestir? Quins són els seus punts forts? Què li agrada fer?... Aquí a baix us deixo una mica de vocabulari, però podeu utilitzar paraules que no surtin aquí, per suposat!




Per ajudar-vos, millor si aneu per ordre i seguiu un guio:
- Aspecte físic del cos, estatura, cabell (forma, color...), cara (ulls, llavis...), pentinat que sol dur, etc.
- Caràcter: com és la seva personalitat, els seus gustos, què li agrada fer i què no li agrada, què és el que més us agrada de com us tracta...
- Altres: gustos, manera de vestir, què li agrada fer al seu temps lliure, alguna cosa preferida, etc.
- El vostre punt de vista: què és el que més us agrada d'ella? Teniu algun record especial?

Una idea que us dono: feu la descripció vosaltres sols, i després li deixau llegir a la vostra mare. Ja em direu si li ha agradat!

La data límit d’entrega és el dimecres 6 de maig.

Envieu-me l’activitat al meu correu de sempre: angelsbonetsantaagnesdecorona@gmail.com

Bona feina!

No hay comentarios:

Publicar un comentario