martes, 21 de abril de 2020

CIÈNCIES: La tecnologia en el temps


Bon dia!!

Per a ciències, us proposo una activitat de recerca d’informació sobre l’evolució de la tecnologia. Heu de pensar en un invent i buscar informació sobre com ha anat canviant al llarg del temps. A mode orientatiu, us deixo algunes idees: rellotge, avió, cotxe, tren, televisor, telèfon, ràdio, ordinador, reproductor de música, sistemes de comunicació...

Com es fa?

1)      Quan hagis triat un objecte, busca informació sobre el seu passat. Et pots guiar amb aquestes preguntes (les pots adaptar segons l’invent que hagis triat):
ü  Com era el primer que es va crear? Fes una petita descripció.
ü  En quin any va ser?
ü  Qui ho va inventar?
ü  Com ha anat canviant? Pots buscar fotos de la seva evolució.
ü  Alguna informació o curiositat que hagis trobat i pensis que és interessant.
ü  Reflexió personal: creus que és un invent necessari per a la humanitat? Podríem viure actualment sense aquest invent? Si no el tinguéssim, canviaria molt el nostre dia a dia? Creus que es podria haver inventat molt abans del que es va fer? Per què?
2)      Aquesta feina la pots fer a mà o a ordinador. Pots incloure les fotos i imatges que vulguis, però recorda que també has d’escriure, explicant allò que has trobat. Et recomano fer-ho a ordinador, així no necessites imprimir res i pots incloure tota la informació que trobis oportuna. Intenta no fer “copia i pega” directament d’Internet, perquè això se nota. Utilitza la informació que trobis per a redactar-ho a la teva manera.
3)      Envia’m el teu treball al meu mail: angelsbonetsantaagnesdecorona@gmail.com. Ho pots fer com et vagi millor:
ü  Si ho has fet a mà, em pots enviar una foto o un vídeo del teu treball.
ü  Si ho has fet a ordinador, tens diverses opcions: Word, Pdf, Power Point...

Per a fer aquesta tasca necessitareu més temps. Això vol dir que el dijous no us posaré cap activitat de ciències. Per tant, la data límit per a entregar aquesta tasca és el dilluns 27.

Espero que us resulti interessant!

Àngels.

No hay comentarios:

Publicar un comentario