martes, 21 de abril de 2020

CATALÀ: Per Sant Jordi una paraula

Bon dia campions i campiones!!

Com esteu?? Espero que comenceu aquest tercer trimestre amb ganes!

Aprofitant que aquest dijous dia 23 se celebra Sant Jordi, us deixo una activitat que ha preparat la Conselleria d’Educació que es diu “Per Sant Jordi una paraula!”. Aquesta activitat la farem a nivell de classe, entre nosaltres, i de forma voluntària podeu participar a les xarxes socials (més avall us ho explico més detalladament). Per tant, l’activitat és la següent:

1)      Pensa una paraula en català. Pot ser una paraula que t’agradi com sona, o una que et recordi alguna anècdota o a algú especial, o que fa molt de temps que no sents... La que tu consideris!
2)      Quan ja l’hagis pensat, utilitza-la en algun text propi, de contingut lliure. Alguns exemples: una explicació del seu significat o origen, una anècdota, un text breu on hi apareix (una notícia, un poema, un acudit, una endevinalla...) o simplement explica’m perquè l’has triat o per què t’agrada.
3)      Envia-m’ho al meu correu de sempre angelsbonetsantaagnesdecorona@gmail.com amb el format que vulguis:
·         Escrivint a mà (ho pots decorar) i enviant-me una foto o escanejant-ho.
·         A ordinador (Word, Pdf, Power Point...).
·         Enviant-me un vídeo o audio.
·         Alguna altra forma que pensis que em pots enviar.
4)      De forma voluntària, pots utilitzar aquesta mateixa paraula i l’explicació que m’has entregat per participar en l’activitat organitzada per la Conselleria d’Educació. Cal accedir a xarxes socials; per tant, si estàs interessat/da, consulta-ho amb els teus pares. El dijous 23 ho publiques en alguna xarxa social amb el hashtag #parauladesantjordi. Aquí et deixo l’enllaç on et dóna una explicació més detallada: https://www.caib.es/pidip2front/jsp/es/ficha-noticia/pstrongse-presenta-per-sant-jordi-una-paraula-strongp1
Primeras cuarenta adhesiones a «Per Sant Jordi, una paraula!»
La data límit d’entrega d’aquesta activitat és el dimecres 22.

Espero les vostres paraules!!


Àngels.



No hay comentarios:

Publicar un comentario